vineri, 19 aprilie 2024

Publicat la 4/19/2024 03:20:00 p.m. de

Proiectul „Prin Baschet Creștem Sănătos” a ajuns la Mediaș

 

Elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Mediaș au fost angrenați în proiectul coordonat de Federația Română de Baschet „Prin Baschet Creștem Sănătos”.

Foto: Facebook Școala Gimnazială Mihai Eminescu Mediaș

La activitățile din cadrul proiectului au participat elevi din clasele I-IV de la școala din Mediaș.

„Elevii școlii noastre au fost implicați, în această perioadă, în proiectul național – PRIN BASCHET CREȘTEM SĂNĂTOS, proiect coordonat de Federația Română de Baschet. Marți, 16.04.2024, ne-am bucurat de prezența în școală a antrenorilor de baschet de la Clubul Sportiv Școlar din Sibiu. Aceștia au interacționat cu elevi de clasa I si a III-a desfășurând diferite exerciții împreună.

Foto: Facebook Școala Gimnazială Mihai Eminescu Mediaș

Catedra de educație fizică și sport a școlii, compusă din prof. Grosaru Gabriel și prof. Sămărtinean Nicolaie, a asigurat buna desfășurare a activităților.

A doua zi, miercuri, elevii de clasa a II-a și a IV-a au participat la Sibiu, la un concurs de minibaschet, în cadrul aceluiași proiect. Elevii au fost premiați la Sibiu cu medalii și diplome. Școala a primit mingi de baschet și maiouri sportive de departajare.

Foto: Facebook Școala Gimnazială Mihai Eminescu Mediaș

Felicitări tuturor elevilor și profesorilor implicați, precum și părinților pentru susținere!” au transmis reprezentanții Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Mediaș.

    Trimite prin e-mail