vineri, 19 aprilie 2024

Publicat la 4/19/2024 03:54:00 p.m. de

Elevi și dascăli cu care ne mândrim. Performanță la matematică, la ciclul primar

Șase elevi din ciclul primar de la Liceul Teoretic „Roth-Oberth“ Mediaș au obținut rezultate foarte bune la etapa județeană a Concursului Național „MATE+“. Tudor FĂRCAȘ (clasa a II-a), Viviana BANEA și Darius POPA (ambii clasa a III-a), Luca FEȚEAN, VERES GYÖZÖ și Tudor CÎNDEA (toți trei de clasa a IV-a) s-au calificat la etapa regională.

 
„Elevii ciclului primar au trecut de etapa județeană a Concursului Național „MATE +” și se pregătesc de etapa regională!!! Îi felicităm pe elevii:
  • FĂRCAȘ TUDOR - cls II B, prof. Bela Hajnalka
  • BANEA VIVIANA și POPA DARIUS - cls III B, prof. Monica Lup
  • FETEAN LUCA - cls IV B,  prof. Muntean Emilia
  • VERES GYÖZÖ și CÎNDEA TUDOR - cls IV C, prof. Anca Săroiu
și le urăm mult succes în etapa regională!!!“, a transmis Liceul Teoretic „Roth-Oberth“.


Nu sunt singurii elevi din Mediaș care au obținut rezultate foarte bune la acest concurs. Printre aceștia, și 5 elevi de la Școala Gimnazială "George Popa" Mediaș: Martha BARBORĂ, Daria Maria NICULA și Evelyn FETILĂ (toți trei de la clasa a II-a), Mihai MOVILĂ și Alex SUSAN (ambii de la clasa a III-a).
Elevii Barboră Martha și Nicula Daria Maria din clasa a II-a A, Fetilă Evelyn din clasa a II-a B, Movilă Mihai, Susan Alex din clasa a III-a - s-au calificat la etapa regională a concursului Mate+. Prof. Sicoe Ramona, Stan Adina, Deac Teodora. Concursul s-a desfășurat la Liceul Tehnologic "Valerian Stănescu" Târnava. Felicitări tuturor și succes la faza următoare!“, a anunțat Școala Gimnazială "George Popa" Mediaș.
 

    Trimite prin e-mail