vineri, 24 februarie 2023

Publicat la 2/24/2023 12:55:00 p.m. de

Spectacolul de sâmbătă de la Sala Traube: „Necăsătoria“, după Matt Morillo

Spectacolele de teatru pregătite pentru public de către Primăria Mediaș, prin Direcția pentru Cultură, continuă și în acest sfârșit de săptămână, la Sala Traube. Astfel, sâmbătă, 25 februarie 2023, de la ora 19:00, iubitorii artei teatrale pot urmări spectacolul de comedie „Necăsătoria“, după Matt Morillo, pus în scenă de către actorii Teatrului de Artă București, în regia lui George Constantinescu.


„Amy și Sean se află într-o relație de doi ani și nouă luni și locuiesc împreună. Într-o noapte, se întorc de la o nuntă unde ea a prins buchetul și el jartiera. Evenimentul o face pe Amy să viseze la ziua în care va deveni mireasă, dar Sean este împotriva căsătoriei. După o glumă pe care Sean o face, spiritele se încing si începe "războiul". Fiecare se folosește de tot ce are pentru a învinge. Argumentele delicioase și tot ce fac și spun în încercarea de a avea dreptate sunt lucruri pe care cu toții le-am facut în relațiile pe care le-am avut, le avem sau le vom avea.“
Cu: Ariadna Elena Șeulean, Theodor Costache

Biletele pentru acest spectacol, care este recomandat exclusiv persoanelor de peste 12 ani, pot fi achiziționate de la Centrul de Informare Turistică din Mediaș – str. Nicolae Iorga nr. 2, azi, până la ora 16, sau înaintea începerii spectacolului, în limita locurilor disponibile.  

    Trimite prin e-mail