joi, 24 noiembrie 2022

Publicat la 11/24/2022 09:07:00 a.m. de

Axente Sever modernizează întreaga rețea de străzi, printr-un proiect de aproape 1,9 milioane de euro

Vești extraordinare pentru locuitorii comunei Axente Sever. În cadrul unui proiect depus și acceptat la finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, vor fi reabilitate restul de drumuri din comună, astfel încât ÎNTREAGA rețea de străzi va fi modernizată. 


Comuna Axente Sever a primit o finanțare de 7.559.440 lei, valoarea totală a proiectului fiind de aproape 1,9 milioane de euro.
Contractul de finanțare a fost semnat de către primarul Marius Grecu, marți, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA).

 
„Stimați cetățeni ai comunei Axente Sever, ne bucurăm să vă informăm că ieri, 22 noiembrie 2022, dl. primar Marius Grecu a fost prezent la București, la MDLPA, pentru a semna contractul de finanțare pentru proiectul de modernizare a străzilor din localitățile Axente Sever și Agârbiciu. Proiectul se va desfășura pe parcursul anului viitor și va presupune reabilitarea și modernizarea întregii rețele de străzi din comuna noastră. Comuna Axente Sever a primit o finanțare de 7.559. 440 lei prin Programul național de investiții „Anghel Saligny” pentru derularea acestui proiect, iar valoarea totală a acestuia este de 9.312.193,31 lei.“, a transmis Primăria comunei Axente Sever.
    Trimite prin e-mail