luni, 24 ianuarie 2022

Publicat la 1/24/2022 09:16:00 p.m. de

Daniel Buda, reales vicepreședinte al Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală din Parlamentul European

Europarlamentarul și președintele PNL Cluj Daniel Buda a fost reales luni, 24 ianuarie, în funcția de vicepreședinte al Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală a Parlamentului European. 


Daniel Buda a anunțat că acest nou mandat îl onorează și în același timp îl responsabilizează, iar printre prioritățile sale se numără și apărarea drepturilor și interesele cetățenilor români în Europa.
 
„Astăzi (24 ianuarie- n.r) am fost reales vicepreședinte al Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală! Este un nou mandat care mă onorează, dar în același timp mă responsabilizează.
Sunt extrem de onorat și vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru încredere, dar mai ales vreau să mulțumesc cetățenilor care mi-au oferit posibilitatea de a-i reprezenta la nivel european.
Fără îndoială, cea mai importantă prioritate a mea în calitate de vicepreședinte al Comisiei de Agricultură și Dezvoltare Rurală a Parlamentul European este să continui ceea ce mi-am asumat încă de la începutul primului mandat: să apăr și să reprezint drepturile și interesele cetățenilor români în Europa. Obiectivele românilor și în mod special ale fermierilor reprezintă prioritățile mele.
Sunt convins că împreună, cetățeni și politicieni prin colaborare și dialog vom reuși in continuare să oferim cele mai bune soluții cetățenilor europeni.
Ca reprezentanți direcți ai cetățenilor, trebuie să ne asigurăm că agricultura din Uniunea Europeana va reuși să fie o voce puternică la nivel global. Mai mult decât atât, trebuie să ne asigurăm că fermierii noștri reușesc să facă față noilor condiții și reguli impuse de la nivel european și că nu vom fi martorii unor concurențe neloiale.
În final, vreau să vă asigur de toată implicarea și susținerea mea în această Comisie atât de vitală cetățenilor și fermierilor europeni”, a transmis Daniel Buda.
    Trimite prin e-mail