joi, 8 noiembrie 2018

Publicat la 11/08/2018 07:09:00 a.m. de Anonim

Întâlnire cu primarul în cartierul Gloria


Anul viitor vor începe lucrări de investiții importante în cartierul Gloria. Acestea vizează reabilitarea infrastructurii rutiere, a trotuarelor și amenajarea locurilor de parcare.
Subiectul a fost discutat în cadrul unei întâlniri avute de conducerea municipalității cu medieșenii care locuiesc în această zonă. Primarul Gheorghe Roman, viceprimarul Christine Thellmann, dar și alți factori de răspundere din cadrul administrației publice locale au participat la o întâlnire  cu medieșenii care locuiesc în cartierul Gloria.
„Alături de viceprimarul Christine Thellmann și alți colegi din administrația locală, am avut o întâlnire cu medieșenii care locuiesc în cartierul Gloria. Cu această ocazie, le-am prezentat programul de investiții pe care mi l-am propus pentru anul viitor în întreaga zonă. Le mulțumesc tuturor pentru prezență, pentru modul în care m-au primit și, nu în ultimul rând, pentru propunerile și sugestiile pe care mi le-au făcut. Aceste întâlniri vor continua și în perioada următoare”, a precizat primarul Gheorghe Roman. (A.P.)
    Trimite prin e-mail