miercuri, 24 aprilie 2024

Publicat la 4/24/2024 03:15:00 p.m. de

Roman Gheorghe s-a înscris oficial în cursa pentru Primăria Mediaş

Candidații Partidului Național Liberal Mediaș au depus, în cursul zilei de azi, la sediul Biroului Electoral de Circumscripție numărul 2, documentele necesare pentru înregistrarea și validarea candidaturilor. PNL Mediaș este primul partid care se înregistrează pentru cursa electorală locală din 9 iunie.

Candidatul desemnat pentru funcția de primar, Roman Gheorghe, primarul în funcție, însoțit de o parte din candidații la Consiliul Local Mediaș, a transmis un mesaj de mulțumire tuturor medieșenilor care au semnat pe listele de susținere și un angajament că această echipă va continua proiectele mari de investiții ale Mediașului. „Am depus astăzi, la sediul BEC, documentele care stau la baza candidaturii mele pentru un nou mandat de primar al Municipiului Mediaș. Le mulțumesc, pe această cale, celor peste 3.700 de medieșeni care au semnat într-un timp record pentru susținerea candidaturii mele. Le mulțumesc, de asemenea, colegilor mei din PNL, pentru că au acceptat să facă parte din echipa mea, echipă care va continua să ducă mai departe marile proiecte ale orașului”, a declarat Roman Gheorghe. 

Lista candidaților PNL la Consiliul Local Mediaș cuprinde atât actuali consilieri locali, cât și candidați noi care au ales să-și asume această responsabilitate.

    Trimite prin e-mail