vineri, 12 mai 2017

Publicat la 5/12/2017 07:16:00 a.m. de Anonim

Echipa BB Trailer a câştigat prima ediţie a Cupei Aprov la minifotbal


Competiția a reunit la startul său opt echipe, care s-au întrecut la sfârșitul săptămânii trecute în cadrul bazei sportive „Simona Olariu“ din municipiul Mediaș. Cupa Aprov a fost organizată cu ocazia deschiderii noului magazin al societății, de pe strada Virgil Madgearu. Evenimentul s-a dorit a fi, pe lângă o invitație la mișcare, și un bun prilej de socializare pentru participanți.


Autor: Alex PÎNTEA

Opt echipe s-au întrecut sâmbătă pe terenul Bazei Sportive „Simona Olariu”, în cadrul primei ediţii a Cupei Aprov. Acestea au fost împărţite în două grupe de câte patru şi s-a jucat în sistem „fiecare cu fiecare“. În semifinale, BB Trailer a eliminat Primăria Mediaş, iar Rapid Construct pe Construct Design. Finala a fost una foarte disputată. A fost 2-2 la finalul timpului regulamentar de joc, astfel că s-au executat lovituri de departajare, la finalul cărora echipa BB Trailer a devenit prima câştigătoare a acestei competiţii. 

ALEXANDRU ŞTEFĂNESCU | reprezentant BB Trailer: „Ne bucurăm foarte mult. Am crezut de la început că vom câştiga, chiar dacă am avut o surpriză în finală. Adversarul nostru a avut fundaşi buni, cel mai bun portar. Vrem să mulţumim firmei Aprov pentru tot ceea ce a organizat aici şi sperăm că la anul vom fi invitaţi din nou să participăm.“

Competiția va continua

Organizatorii Cupei Aprov şi-au dorit un eveniment în cadrul căruia participanţii să facă mişcare şi, în acelaşi timp, să socializeze. Aceştia au pregătit premii pentru toate cele opt echipe participante, care au fost oferite cu ajutorul colaboratorilor companiei. „În cadrul competiţiei s-au înscris opt echipe, Aprov S.A. şi şapte firme colaboratoare și instituții din Mediaş. Competiţia a fost structurată pe două grupe de câte patru echipe. A fost o invitaţie la mişcare, o invitaţie pentru a ne cunoaşte mai bine. Am pregătit premii pentru participanţi cu sprijinul colaboratorilor şi furnizorilor noştri. Fiecare echipă a fost premiată, nimeni nu a plecat cu mâna goală. Vrem să ducem mai departe această competiţie, să sperăm că de la anul va fi organizată mult mai bine, anul acesta poate că au fost anumite minusuri, dar eu zic că le-am depăşit şi nu a fost niciun fel de problemă“, a explicat Nicolae Nicon, directorul general al societăţii Aprov.

Brand de tradiție

Noul magazin de materiale de construcții al societăţii Aprov se află în zona pieței agroalimentare, lângă pasarela spre Gura Câmpului, și este deschis de luni până vineri între orele 8 și 18, iar sâmbăta de la 8 la 14. „Anul acesta am venit în întâmpinarea medieșenilor cu un magazin cu totul nou, modern, curat, aproape de zona centrală a orașului. Ne-am gândit în primul rând la a oferi confort și accesibilitate clienților noștri – cum ar fi să găsești totul concentrat într-o anumită zonă, de exemplu – atunci când mergi la piață, cum ar fi să găsești în apropiere și produse de care ai nevoie pentru renovarea casei tale și nu numai. Având în vedere că APROV este un brand cu tradiție în Mediaș, ne dorim să promovăm produse fabricate în România, cum ar fi: CESAL Oradea, VALROM, Policolor, Temad, Wise Pavaje, Lindab, Valplast sau Trutzi“, a mai arătat Nicolae Nicon.
    Trimite prin e-mail