joi, 18 septembrie 2014

Mediașul găzduiește festivalul „Pro Actoria“

Astăzi începe la Mediaş prima ediţie a Festivalului Naţional de Teatru „Pro Actoria“. Evenimentul este organizat de către Asociaţia Teatrul Popular Mediaş cu ocazia aniversării a 50 ani de teatru la Mediaş. Festivalul se va desfăşura timp de trei zile, iar printre invitații care vor participa la acest festival se numără formațiile de teatru din Caracal, Medgidia, Călărași, Braşov, Lugoj şi Sighișoara.

„Trupele invitate vor prezenta de-a lungul festivalului diferite piese, nu doar comedii, vor fi piese clasice, de autori foarte cunoscuţi, piese câştigătoare la diferite festivaluri şi concursuri din ţară şi din străinătate. Noi am selectat aceste trupe pentru că am mai colaborat cu ele de-a lungul celor 50 de ani de la înfiinţarea teatrului în oraşul nostru“, a precizat Marinela Bîrză, regizor la Teatrul Mediaş. Piesele de teatru vor fi prezentate pe scena Sălii Traube. Festivalul va fi organizat cu sprijinul Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret din cadrul Primăriei Mediaș. (A. P.)

Click pe imagine pentru dimensiune mai mare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea pentru conţinutul mesajului vă aparţine. Comentariile care conţin expresii vulgare, injurioase, incită la ură, violenţă sau nerespectarea legii nu vor fi acceptate.