vineri, 10 mai 2024

Publicat la 5/10/2024 03:07:00 p.m. de

120 de cupluri „de aur“ au fost aniversate la Mediaș

 

Cuplurile din Mediaș care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost premiate de primăria municipiului de pe Târnavă, transmit reprezentanții instituției.

Foto: Primăria Municipiului Mediaș

„Primăria Municipiului Mediaș a continuat premierea cuplurilor „de aur“ din Mediaș și satul aparținător Ighișul Nou.

Astfel, joi, 9 mai 2024, primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman, a felicitat cele 120 de familii care au împlinit sau vor împlini 50 de ani de căsătorie în cursul anului 2024.

Foto: Primăria Municipiului Mediaș

Cei 240 de medieșeni au fost recompensați cu diplome de excelență, dar și cu premii în bani, în cadrul unei ceremonii care li s-a adresat exclusiv.

Acordarea premiilor și a diplomelor pentru această categorie a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Local Mediaș nr. 370/20.12.2023.

Foto: Primăria Municipiului Mediaș

„Am premiat cuplurile din municipiul Mediaș și din satul aparținător Ighișul Nou care au împlinit sau vor împlini 50 de ani de căsătorie în 2024. A fost o bucurie pentru mine să le urez sănătate și cât mai multe împliniri, alături de cei dragi.

Foto: Primăria Municipiului Mediaș

Le mulțumesc tuturor pentru exemplul pe care îl oferă întregii comunități.

Vă asigur că voi continua să susțin persoanele vârstnice din orașul nostru prin toate acțiunile pe care le voi întreprinde și voi promova în continuare activități care să li se adreseze în mod direct“, a transmis primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman.

    Trimite prin e-mail