duminică, 16 iunie 2024

Publicat la 6/16/2024 05:27:00 p.m. de

Kewin Stoica, de la CSM Mediaș, locul 9 în Top16 la tenis de masă!

Tânărul jucător din Dumbrăveni Kewin Stoica, component al clubului CSM Mediaș, a continuat seria rezultatelor bune în calendarul intern la tenis de masă. În acest weekend, a participat alături de cei mai buni juniori U13 din zonă, în Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc, la Top 16. Competiția s-a desfășurat în perioada 15-16 iunie, cu sportivi din loturile naționale și vârfuri ale cluburilor din țară la masa de joc.

 
Kewin Stoica a jucat azi, la fel ca Mark Bărdaș, din Dumbrăveni, care reprezintă CSS Odorheiu Secuiesc, pe tabloul 9-16 băieți.
Ambii terminaseră pe locul 3 în grupele de calificare, cu câte o victorie și 2 înfrângeri.
Pe tabloul 9-16, Stoica a reușit să depășească toți adversarii întâlniți în această fază, clasându-se în final pe locul 9. I-a depășit pe Rareș Buicea, scor 3-0 (6, 6, 5), de Tudor Hodiș, scor 3-1 (5, -7, 7, 1), iar în finală de Teodor Moiseanu, scor 3-1 (8, -8, 9, 4).

„Într-o atmosferă de competiție intensă și emoții puternice, Kewin a demonstrat o performanță deosebită, evidențiindu-se prin tehnica și pasiunea sa pentru sport.
Participarea la un astfel de eveniment prestigios și clasarea în top 10 este o realizare remarcabilă pentru Kewin și pentru Clubul Sportiv Municipal Mediaș. Aceasta reflectă nu doar talentul său natural, ci și munca asiduă, disciplina și sprijinul necontenit al antrenorului Sterea Viorel Cătălin și familiei sale.
Felicitări încă o dată, Kewin! Continuă să ne inspiri și să ne faci mândri!
Mulțumim tuturor celor care au participat și au contribuit la reușita acestui eveniment, de la organizatori și arbitri, până la susținători.
Mulțumim mult Primăriei Municipiului Mediaș, domnului primar Gheorghe Roman, pentru tot sprijinul.“, a transmis CSM Mediaș.

Mark Bărdaș s-a clasat pe 11, depășindu-l pe Matei Bendescu în primul tur, scor 3-0 (6,3,9), apoi cedând fără joc la Teodor Moiseanu. În duelul pentru locul 11 l-a învins pe Tudor Hodiș, scor 3-0 (7, 9, 5).

Podium Top 16 U13 masculin
1. David Toro – CSS Odorheiu Secuiesc
2. Rareș Ceaușescu – SCM Gloria Buzău
3. Mihai Iordan – CSA Steaua București
3. Vlad Ionescu – SCM Gloria Buzău
    Trimite prin e-mail