sâmbătă, 15 iunie 2024

Publicat la 6/15/2024 05:48:00 p.m. de

Andreea Roșca: „Sunt acasă, sunt emoții mult mai mari“

Elevă a Liceului Teoretic Axente Sever Mediaș, Andreea Roșca se numără, în premieră, printre piloții participanți la Cupa Mediașului, competiție în cadrul CN de Viteză în Coastă, care se desfășoară până mâine pe Hula Baznei. 


Sunt acasă, sunt emoții mult mai mari ca la Râșnov și ca la Rânca pentru că aici pot să văd oameni cunoscuți pe traseu, care se uită la mine. Nu ca restul etapelor, când mi-am văzut doar familia și colegii Merg pe acest traseu de când m-au dus prima dată părinții mei. Nu am prea fost la recunoașteri, îl cunosc bine. Am fost cu unchiul meu să vedem niște trase… când ești și organizator, nu este la fel ca la restul etapelor. Anul acesta a fost un vis care a devenit realitate“, a declarat Andreea Roșca, cu privire la debutul său în Campionatul Național, la prezentarea oficială a participanților, aseară, la ceremonia din Piața Corneliu Coposu.

La nici 17 ani, medieșeanca Andreea Roșca a participat în aprilie și mai, la Râșnov și respectiv Rânca, la primele 2 etape din Campionatul Național de Viteză în Coastă.
    Trimite prin e-mail