luni, 17 iunie 2024

Publicat la 6/17/2024 10:09:00 a.m. de

Florin Roșca, lider la Grupa 4 și după etapa de la Mediaș

Florin Roșca își păstrează supremația la Grupa 4 în Campionatul Național de Viteză în Coastă. Sportivul medieșean a câștigat ambele manșe la grupa sa, pe Hula Baznei, ieri, în cea de-a 3-a etapă a Campionatului Național.
 

În prima manșă de concurs, Florin Roșca (pe VW Polo) s-a clasat pe primul loc la Grupa 4 și pe 16 la general. Celălalt medieșean din concurs, Ovidiu Dulăcioiu (Mitsubishi Lancer Evo X) a terminat pe 7 la Grupa 3 și pe 18 la general.  La nici 17 ani, medieșeanca Andreea Roșca (Renault Clio) a terminat pe locul 17 la Grupa 7 și pe 48 la general.
În manșa secundă, Florin Roșca a repetat performanța, loc I la clasă, și loc 18 la general, în vreme ce Andreea Roșca a terminat pe 13 la Grupa 7 și pe 46 la general.
Ovidiu Dulăcioiu n-a mai concurat în această manșă.
 
Etapa de la Mediaș a fost câștigată, la general, de Emil Ghinea (Norma M20F).

În clasamentul final al etapei de la Mediaș, după disputarea celor 2 manșe de concurs, Florin Roșca s-a clasat pe primul loc la Grupa 4 și pe 17 la general, Andreea Roșca pe  13 la Grupa 7 și pe 42 la general, iar Ovidiu Dulăcioiu pe 10 la Grupa 3 și pe 44 la general.


Florin Roșca a reușit o performanță deosebită, obținând locul 1 la clasa 4A. Cu o tehnică impecabilă și o determinare de neclintit, Florin a demonstrat încă o dată că este unul dintre cei mai buni piloți din competiție. Felicitări, Florin, pentru această victorie spectaculoasă și pentru efortul constant!
Andreea Roșca a terminat pe locul 5 la categoria Juniori, arătând o creștere constantă și o performanță promițătoare. Continuă tot așa, Andreea, suntem mândri de tine!
Mulțumim tuturor participanților pentru spectacolele oferite și pentru dedicarea lor. De asemenea, un mare mulțumesc, Primăriei Municipiului Mediaș, domnului primar Gheorghe Roman, pentru tot sprijinul acordat, organizatorilor, sponsorilor și voluntarilor care au făcut posibil acest eveniment de excepție. Fără eforturile și sprijinul lor, Cupa Mediașului nu ar fi fost la fel de reușită
“,a transmis CSM Mediaș.
    Trimite prin e-mail