luni, 17 iunie 2024

Publicat la 6/17/2024 10:28:00 a.m. de

Întâlnire cu cetățenii, în cartierul Vitrometan

Primarul Gheorghe Roman continuă programul întâlnirilor cu cetățenii și după alegerile locale din această lună. La finalul săptămânii trecute s-a aflat pe strada Rubinului, unde a căutat să afle problemele și nemulțumirile apărute în urma derulării programului de modernizare a rețelelor de apă și de canalizare.

 
Am spus încă din ziua în care am cunoscut rezultatul alegerilor ca voi fi primarul tuturor medieșenilor indiferent dacă m-au votat sau nu.
Astfel, am fost la o întâlnire pe str. Rubinului, stradă pe care am pierdut alegerile, pentru a mă întâlni cu medieșenii care locuiesc în zonă și pentru a afla, la fața locului, problemele și nemultumirile apărute în urma derulării programului de modernizare a rețelelor de apă și de canalizare.
Au fost alături de mine toți cei care răspund de derularea investiției, respectiv calitatea lucrărilor și anume reprezentanții firmei, conducerea S.C Apa Tarnavei Mari, dirigintele de șantier, administratorul public și viceprimarul orașului.
Consider că doar continuând dialogul constant și constructiv cu d-voastră, medieșeni putem să modernizăm fiecare zonă a orașului.
Întrucât de calitatea lucrărilor trebuie să răspundă în principal toți cei implicați în derularea unei investiții, la toate întâlnirile pe care le voi organiza, vor participa alături de mine toți factorii responsabili tocmai pentru ca un număr cât mai mare de medieșeni să fie mulțumiți de programele de modernizare pe care le derulează Primăria Mediaș.
Le mulțumesc tuturor celor prezenți pentru dialogul constructiv pe care l-am purtat.“, a transmis primarul Gheorghe Roman prin intermediul paginii sale dde socializare.
    Trimite prin e-mail