vineri, 17 mai 2024

Publicat la 5/17/2024 06:10:00 p.m. de

Ziua Porților Deschise, de 1 iunie, la Aeroclubul Sibiu!

Aeroclubul Teritorial Sibiu „Hermann Oberth” îi invită pe sibieni, cu mic, cu mare, de 1 iunie, la Ziua Porților Deschise. „Sărbătorește printre aeronave  Ziua Internațională a Copilului!“, ne îndeamnă Aeroclubul Sibiu. Între orele 9,30 și 15, veți avea ocazia să participați la activitățile de zbor, să vedeți salturi cu parașuta, să cunoașteți aeronavele și legendarul AN2. Adulții pot efectua salturi în tandem cu parașuta, contra cost, pe bază de programare. „ Sperăm ca printre micii vizitatori să descoperim viitori piloți și parașutiști care să reprezinte țara la competițiile de profil.“, arată Aeroclubul Sibiu.


Special pentru cei mici, Aeroclubul Teritorial Sibiu «Hermann Oberth» își deschide așadar larg porțile, sâmbătă, 1 iunie, între orele 09:30 și 15.30. Copiii și părinții  pot astfel sărbători Ziua Copilului printre aeronave, vor avea ocazia să vadă cum decurge o zi de activitate la un aeroclub, vor face cunoștință cu personalul și se vor familiariza cu aeronavele și activitatea de parașutism.
Îi așteptăm cu brațele deschise și pe cei mici, dar și pe cei mari. Intrarea este liberă și oricine este binevenit. Aeroclubul nostru are mereu porțile deschise, mai ales pentru copii și tineri, deoarece microbul zborului se prinde încă din copilărie. Dacă vremea va fi nefavorabilă și nu va permite desfășurarea activităților programate pentru sămbătă, acestea vor fi amânate pentru duminică, 02 Iunie 2024“, a transmis Aeroclubul Teritorial Sibiu „Hermann Oberth”.
    Trimite prin e-mail