luni, 20 mai 2024

Publicat la 5/20/2024 10:05:00 p.m. de

„Supraviețuitori în labirint”

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc în zona Greweln, Concursul județean „Supraviețuitori în labirint”. Evenimentul ajuns la ediția cu numărul IV, a fost organizat de Colegiul Școala Națională de Gaz, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaș, Școala Postliceală Auxila și Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.


12 echipe formate din elevi de clasa a VIII-a și alte 12 formate din elevi de clasa a IX-a din Mediaș și zona de nord a județului Sibiu, au luat parte în zona Greweln la o aventură în natură, cu multă distracție, premii și surprize. „Sigur ne iubește Dumnezeu”, a fost concluzia profesorului Pop Ovidiu Eugen, organizatorul și sufletul activității care, împreună cu 150 de participanți, elevi și profesori din Mediaș și zonă, după o noapte ploioasă, în timpul competiției s-au bucurat de vreme bună, aer curat, minunățiile naturii și premii consistente oferite tuturor elevilor. Mulțumim partenerilor alături de care am realizat această activitate, Primăria Municipiului Mediaș și domnului primar Gheorghe Roman, Școala Postliceală Auxila și Inspectoratul Școlar Județean Sibiu”, a fost mesajul transmis de către Colegiul Școala Națională de Gaz.

De 4 ani, Primăria Municipiului Mediaș, în parteneriat cu Colegiul Școala Națională de Gaz organizează această acțiune extrem de benefică, din punctul meu de vedere, pentru toți elevii care au acceptat și au ales să își petreacă astăzi câteva ore în această zonă extrem de frumoasă a orașului. Îi felicit pe toți elevii și în același timp felicit cadrele didactice și le mulțumesc că se implică în derularea unor astfel de activități“, a declarat la rândul său Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.
    Trimite prin e-mail