marți, 14 mai 2024

Publicat la 5/14/2024 03:28:00 p.m. de

Premiat la centenar

În data de 13 mai 2024, primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman, l-a vizitat pe domnul Laurean Ilea, cu ocazia împlinirii venerabilei vârste de 100 de ani, anunță Primăria municipiului Mediaș. 


Alături de reprezentanții Direcției de Asistență Socială, edilul șef al Mediașului a oferit domnului Ilea o diplomă aniversară, dar și un premiu în bani, în semn de respect și recunoștință, cu prilejul împlinirii acestei venerabile vârste.
Acordarea premiilor și a diplomelor de centenar a fost aprobată prin Hotărârea nr. 372 /2023 a Consiliului Local Mediaș. 
„Am avut onoarea să premiez un domn care a împlinit vârsta  de 100 de ani, un moment special și emoționant. Seniorii comunității merită respectul și aprecierea noastră pentru experiența de viață pe care o au, din care avem cu toții de învățat. Voi continua să susțin proiectele prin care persoanele vârstnice din municipiul nostru sunt sprijinite, în semn de respect și admirație pentru acestea“, a declarat Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.

De-a lungul vieții, medieșeanul care a ajuns la centenar a lucrat la mai multe fabrici printre care Automecanica și Emailul Roșu, inovațiile sale fiind premiate în mai multe rânduri.

    Trimite prin e-mail