marți, 21 mai 2024

Publicat la 5/21/2024 10:18:00 p.m. de

Covor asfaltic pe Șoseaua Sibiului

Cea mai circulată arteră din municipiul Mediaș a fost reabilitată. Lucrările în această zonă au demarat anul trecut în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunile Mediaș, Agnita și Dumbrăveni, județul Sibiu”. Punctual, au fost reabilitate rețelele de canalizare menajeră și s-a lucrat totodată pe rețeaua de apă. 


La începutul acestei săptămâni, pe timpul nopții a fost turnat covor asfaltic, astfel încât circulația autovehiculelor să se poată desfășura fără probleme. „Începând de marți, cel mai circulat drum din oraș, la care s-a lucrat pe parcursul a două nopți și mă refer aici la Șoseaua Sibiului, este din nou circulabil. Observ că cei care în urmă cu câteva zile se arătau deranjați de faptul că se efectuează lucrări de anvergură pe acest drum, acum aceleași persoane sunt foarte deranjate de faptul că pe Drumul Național 14 s-a turnat covor asfaltic. Îi asigur pe această cale pe toți medieșenii că, indiferent de opinia unora, programul de modernizare a orașului va continua și în perioada următoare”, a declarat Primarul Gheorghe Roman. 
Lucrările pe Șoseaua Sibiului au constat în reabilitarea colectorului de canalizare menajeră, prin executarea a 16 gropi de poziție, prin procedeul de lucru numit microtunelare, fiind montată o conductă din polimer beton. Ulterior au fost executate racordurile de canalizare către străzile adiacente.
    Trimite prin e-mail