marți, 21 mai 2024

Publicat la 5/21/2024 04:29:00 p.m. de

Sportivi medieșeni participanți la Cupa Mondială de Ciclism

Federația Română de Ciclism a convocat doi dintre sportivii legitimați la secția Ciclism a Clubului Sportiv Municipal Mediaș să facă parte din lotul național care va participa la „Cupa Mondială de Mountain Bike“ din acest an. Miruna Măda și Theodor Pridon sunt doi dintre cei cinci componenți ai lotului național care reprezintă România la Cupa Mondială de Mountain Bike, care se va desfășura în perioada 22 – 28 mai 2024, în localitatea cehă Nove Mesto. Cei doi cicliști medieșeni vor concura la categoria juniori feminin, respectiv masculin.


Cele mai bune rezultate obținute de către cei doi sportivi sunt: campioană balcanică la mountain bike și locul I la Cupa României la ciclocros pentru Miruna Măda, respectiv vice campion balcanic și campion național la Campionatul Național de mountain bike pentru Theodor Pridon.
Le dorim mult succes în competiția mondială celor doi cicliști legitimați la Clubul Sportiv Municipal Mediaș, transmite Primăria municipiului Sibiu în cadrul unui comunicat de presă.

    Trimite prin e-mail