sâmbătă, 27 aprilie 2024

Publicat la 4/27/2024 04:13:00 p.m. de

Raluca Turcan: „Este un moment de început, dar și de bilanț!” (CP)

 

Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu, a declarat astăzi, la depunerea candidaturilor Danielei Cîmpean, pentru Consiliul Județean și a lui Adrian Bibu, pentru Primăria Sibiu, că „pentru aleșii PNL, la momentul bilanțului, vorbesc rezultatele. Oriunde mergi în Județul Sibiu, administrația liberală face diferența: drumuri, școli mai bune, servicii medicale- o viață mai bună pentru sibieni”

„Când oamenii în funcțiile publice își fac datoria, merită să rămână acolo!

Cu ajutorul sibienilor, Daniela Cîmpean are în fața ei al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean. Un mandat meritat! Munca ei de administrație publică sunt convinsă ca va fi apreciata de oameni.

În orice punct al județului Sibiu se văd proiecte făcute sau sprijinite de Consiliul Județean Sibiu. Ingredientele acestei dezvoltări sunt:

  • Oameni competenți și muncitori.
  • oportunitati de dezvoltare valorificate.
  • proiectele făcute bine, de calitate.
  • muncă în echipă.
  • rezultate in sprijinul oamenilor.

Pentru Primării, Consiliile locale și Consiliul Județean, ne-am selectat riguros candidații și propunem sibienilor oameni care chiar au realizat lucruri notabile pentru comunitățile lor.

Vrem să ducem mai departe modelul de administrație liberală de calitate. În și mai multe localități din județul Sibiu!

Fiecare dintre candidații pe care PNL îi propune în Sibiu reprezintă un câștig real pentru dezvoltarea județului nostru în următorii 4 ani.

Astfel,mesajul meu și al PNL către sibieni este:

Votati PNL si candidații PNL pentru ca noi, liberalii, să muncim mult pentru Sibiu, să dezvoltăm județul și localitățile!

Marea provocare pentru PNL Sibiu este să continuăm să rămânem echipa cu cea mai mare credibilitate din județ.

Dacă PNL Sibiu va fi judecat de alegătorii sibieni în baza rezultatelor din administrația publică locală, am încredere că putem obține rezultate cel puțin la fel de bune, dacă nu mai bune!

Ne dorim, în același timp, ca atât la nivelul Consiliului Județean, dar și la nivelul tuturor primăriilor sibiene, PNL să aibă o majoritate liberală solidă care să sprijine proiectele începute și care să ne ajute să demarăm noi proiecte în județ.

La Primăria Municipiului Sibiu mergem cu Adrian Bibu!

Adrian Bibu a muncit mult in folosul comunității sibiene, a sprijinit tinerii, sportivii, familiile cu copii. Știe să atragă fonduri europene, să urmărească proiecte. Adică exact ce fac liberalii în comunitățile pe care le conduc!

În final, transmit aprecierile și mulțumirile mele sincere tuturor membrilor și simpatizanților liberali, pentru voluntarii liberali care au strâns semnăturile necesare depunerii candidaturilor. Ei au fost în fiecare localitate a județului, au mers pe toate străzile municipiului. Efortul lor arată din nou forța organizațiilor noastre locale, forța consilierilor noștri județeni și locali.

Vreau să mulțumesc sibienilor care au semnat listele de candidați și vreau să-i asigur că orice vot dat PENTRU PNL Sibiu este un vot PENTRU un viitor sigur și prosper pentru județul nostru.

Aici, în Sibiu, PNL a fost, este și va fi numărul 1!”, a spus Raluca Turcan.

    Trimite prin e-mail