sâmbătă, 27 aprilie 2024

Publicat la 4/27/2024 06:30:00 p.m. de

Exercițiu de amploare la Copșa Mică

În orașul Copșa Mică a avut loc, azi, la ora 14:00, „cel mai mare exercițiu de pompieri civili din țară“, anunță Primăria orașului Copșa Mică.


Pompieri voluntari din cadrul SVSU Copșa Mică, SVSU Laslea și SVSU Sinca au participat la un exercițiu de stingere a incendiului extrem de complex unde s-au folosit trei autospeciale de pompieri cu un echipaj format din 32 de pompieri voluntari, sub atenta monitorizare și îndrumare a unui grup de pompieri pensionari din Germania, compus din dl Karl-Heinz, dl Jost Peter și dl Kaufmann Stefan care s-au oferit voluntari pentru a-i învăța pe pompierii români  tehnici de stingere a incendiilor şi utilizarea echipamentelor de pe mașina de intervenție.

„Acest eveniment a fost organizat de conducerea orașului Copșa Mică prin implicarea domnului primar Mihalache Daniel Tudor, domnului viceprimar Tapalaga Nicolae Bogdan și sef SVSU dl. Buhazi Alin.
Mulțumim tuturor pompierilor implicați în acest exercițiu pentru seriozitatea punctualitatea și disponibilitatea de care au dat dovadă.“, a transmis Primăria Copșa Mică.

    Trimite prin e-mail