sâmbătă, 27 aprilie 2024

Publicat la 4/27/2024 04:10:00 p.m. de

Alexandra HUDEA a câștigat Olimpiada de cros!

 
Etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la cros a avut loc, azi, în municipiul Botoșani. Din județul Sibiu a participat și multipla campioană națională Alexandra Hudea, care a reprezentat Liceul Teoretic Axente Sever Mediaș. Elevă în clasa a XI-a Științe Sociale, sportiva câștigase etapa județeană desfășurată pe luna trecută la Mediaș.


„Alexandra Hudea a obținut o performanță remarcabilă la etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Axentista pregătită de antrenorul Vasile Ibășfălean a dominat competiția și a încheiat competiția pe primul loc la cros. Astfel atleta de aur a Mediașului și-a depășit performanța din urmă cu un an, când s-a clasat pe locul secund.O felicităm pe Alexandra Hudea pentru această performanță prin care menține județul Sibiu la nivel înalt pe harta crosului școlar din România și-i dorim să obțină în continuare rezultate remarcabile.“, a notat Liceul Teoretic „Axente Sever“ Mediaș.

Etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la cros a fost organizată de Inspectoratul Școlar Județean Botoșani împreună cu Asociația Județeană de Atletism, la competiție participând peste 100 de elevi de gimnaziu și liceu.

    Trimite prin e-mail