sâmbătă, 27 aprilie 2024

Publicat la 4/27/2024 06:57:00 p.m. de

Eșec pe teren propriu. ACS Mediaș – Gloria Bistrița 0-1 (0-0)

ACS Mediaș a ratat ocazia de a se apropia de Unirea Ungheni, care a cedat azi, 2-3 pe teren propriu în fața CS Universitar Alba Iulia. Din păcate, s-a împiedicat de liderul Gloria Bistrița, azi, pe Stadionul Gaz Metan 2, scor 0-1 (0-0), într-un meci din cadrul etapei a 5-a a play-off-ului seriei a 9-a a Ligii a 3-a.

 
Miza întâlnirii și-a pus amprenta asupra jocului elevilor lui Mihai Ianc, care au început cu teamă. 
La adăpostul a 9 puncte avantaj, oaspeții au deținut inițiativa în prima repriză, însă fără a puncta. ACS Mediaș a urcat de câteva ori periculos, tot fără efect pe tabelă, așa încât la pauză cele 2 echipe se aflau la egalitate 0-0.
La scurt timp de la reluare, Râpan (Gloria Bistrița) a reușit să deschidă scorul, 0-1!, după care oaspeții au irosit o bună ocazie de a se desprinde. Ianc a operat apoi câteva modificări, aspectul jocului s-a schimbat, cu medieșenii căutând egalarea. Pe contră, bistrițenii au ratat o ocazie uriașă, din poziție unul la unu cu Fabio Blaga.  
 
ACS Mediaș a început în formula: Fabio Blaga - Alexandru Vodă, Cristian Avram, Vlad Antonio, Sorin Șerban, Cristian Balgiu, Cristian Tineiu, Bogdan Rotar, Tudor Man, Antonio Dumitru și Szilard Magyari.
 
În urma acestui rezultat, ACS Mediaș rămâne pe 3 în clasament, cu 38 de puncte, la 7 lungimi de Unirea Ungheni. În etapa următoare, echipa noastră va juca în deplasare, vineri, 3 mai, de la ora 18, la CS Universitar Alba Iulia
    Trimite prin e-mail