duminică, 28 aprilie 2024

Publicat la 4/28/2024 09:13:00 a.m. de

Bazinul din Vitrometan și-a deschis porțile pentru medieșeni

Bazinul de Înot Școlar din cartierul Vitrometan și-a deschis porțile pentru medieșeni. Ieri, a avut loc un eveniment organizat de Primăria Mediaș, în parteneriat cu CS Delfinul, la care au participat peste 150 de copii. După ora 17, singurul bazin de acest fel construit în județul Sibiu va fi deschis pentru publicul larg, până atunci urmând a fi folosit de copiii din Mediaș, într-un cadru organizat, în mod gratuit.


 
Începând de astăzi Bazinul de Înot Școlar (singurul din Județul Sibiu) din Cartierul Vitrometan este deschis.
În parteneriat cu CS Delfinul, Primăria Mediaș a organizat un concurs demonstrativ de natație, o frumoasă acțiune sportivă la care au participat peste 150 de copii de diferite vârste.
Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestui eveniment.
Așa cum am promis în urmă cu câteva luni, până la ora 14.00 copii vor putea folosi în cadru organizat, în mod gratuit bazinul de înot, urmând ca după ora 17.00, medieșenii interesați să poată înota în acest bazin conform programului și regulilor afișate.
Vă îndemn să profitați de acest bazin de înot realizat la cele mai înalte standarde pentru a face cât mai mult sport, atât dumneavoastră, dar mai ales copiii noștri.“, a transmis Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.



    Trimite prin e-mail