marți, 9 aprilie 2024

Publicat la 4/09/2024 08:03:00 a.m. de

Competiție reușită. Sute de karatiști, de la 53 de cluburi, au invadat Mediașul

Peste 660 sportivi din toată țara au concurat la Mediaș, în cadrul Campionatului Național pentru copii sub 13 ani și persoane cu dizabilități. Competiția a avut loc timp de două zile în Sala Sporturilor „Octavian Șerban”, fiind organizată de Federația Română de Karate WUKF și Clubul Sportiv Ippon Mediaș. Municipiul de pe Târnava Mare a fost reprezentat de 50 sportivi de la Clubul Ippon. „667 sportivi din 53 de cluburi au participat la Mediaș la Campionatul Național pentru copii sub 13 ani și persoane cu dizabilități. Am fost onorați să sprijinim Federația Română de Karate WUKF în organizarea unui eveniment atât de important. Mulțumim Primăriei Municipiului Mediaș și Primarului Gheorghe Roman pentru sprijin. 50 de sportivi ai clubului nostru au luat parte la acest eveniment” a explicat antrenorul Dora Hanga de la Clubul Sportiv Ippon.

Un eveniment sportiv deosebit s-a desfășurat la Sala Polivalentă din orașul nostru la sfârșitul săptămânii trecute. Peste 650 de copii care practică arte marțiale s-au întrecut în cadrul Campionatului Național de Karate WUKF.
“Vinovați” pentru această acțiune sportivă  de excepție sunt Dora Hanga și Doru Țichindelean cărora le mulțumesc pentru implicarea lor în promovarea artelor marțiale din Mediaș pe plan național și internațional.“, a declarat primarul Gheorghe Roman, prezent la eveniment. 



    Trimite prin e-mail