luni, 8 aprilie 2024

Publicat la 4/08/2024 06:37:00 p.m. de

Unitățile de Învățământ sunt invitate în Săptămână Verde la evenimentele organizate de Primăria Municipiului Mediaș

Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcția pentru Cultură, propune tuturor unităților de învățământ de pe raza municipiului o serie de proiecte cultural educative pentru Săptămâna Verde. „Îi invităm pe toți elevii și preșcolarii la Muzeul Municipal Mediaș de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 17:00 și la Biblioteca Municipală „St. L. Roth” Mediaș, de luni până joi, în intervalul 07:30 – 16:00 iar vineri de la ora 07:30 la ora 14:00.“, transmite Primăria municipiului Mediaș.


În cadrul Muzeului Municipal Mediaș pot fi vizitate expozițiile permanente și expozițiile temporare de științe ale naturii, precum și o serie de activități de pedagogie muzeală despre flora și fauna Mediașului și a împrejurimilor sale.
La Biblioteca Municipală „St. L. Roth” Mediaș, cadrele didactice interesate se pot programa în sălile puse la dispoziție pentru ateliere creative și activități specifice desfășurate într-o bibliotecă.
Totodată, preșcolarii și elevii de școală primară sunt așteptați să participe la „Târgul de Paște” organizat în Piața Regele Ferdinand I, în data de 25 aprilie 2024, începând cu ora 11:00, unde vor avea ocazia să se bucure de ateliere de creație, paradă de costume, cântece, dansuri și multe alte surprize.

    Trimite prin e-mail