marți, 26 martie 2024

Publicat la 3/26/2024 04:59:00 p.m. de

Semnare contract de finanțare a programelor sportive

Gheorghe Roman, primarul Municipiului Mediaș, și Ionuț Buzean, președintele Asociației Club Sportiv (ACS) Mediaș 2022, au semnat ieri, 25 martie, contractul de finanțare „Condiții de pregătire și participare la competiții pentru fotbalul medieșean“. „Finanțările sunt acordate de la bugetul local al municipiului Mediaș, prin Clubul Sportiv Municipal Mediaș pentru structuri sportive de drept public și privat și au fost aprobate prin Hotărârea nr. 66/2024 a Consiliului Local Mediaș. Valoarea totală a proiectului ACS este de 2.375.000 de lei, 2.100.000 fiind suportate de către municipalitate.“, a transmis Primăria Mediaș.


Am susținut încă de la înființare activitatea Clubului ACS Mediaș, nu pot decât să îl felicit pe domnul Ionuț Buzean pentru tot ceea ce face la club. Sigur că ne dorim cu toții ca rezultatele să fie tot mai bune. Mi-ar plăcea tare mult ca toți cei care îi fac promisiuni să se țină de cuvânt. Dacă toți s-ar ține de cuvânt, așa cum consider că face Primăria Mediaș, cu siguranță clubul ACS va ajunge într-un timp record acolo unde ne dorim cu toții“, a declarat 
Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.

La rândul său, președintele ACS Mediaș, Ionuț Buzean a arătat că suma alocată de la buget acoperă în mare parte necesarul clubului. Ne bucurăm că și în acest an Primăria Municipiului Mediaș este alături de proiectul ACS Mediaș. Finanțarea Primăriei acoperă și în acest an o mare parte a bugetului nostru. Ne bucurăm că rezultatele pe care le-am avut în anul precedent nu au trecut neobservate și sperăm ca și în anul viitor să beneficiem de o asemenea finanțare“ a declarat președintele Ionuț Buzean.

    Trimite prin e-mail