luni, 18 martie 2024

Publicat la 3/18/2024 12:21:00 p.m. de

Elevi și dascăli cu care ne mândrim. Colegiul Școala Națională de Gaz are mai mulți elevi calificați la etapa națională a Olimpiadelor

Raluca-Maria GANEA, de la Colegiul „Școala Națională de Gaz” Mediaș, a câștigat săptămâna trecută Olimpiada Națională „Lectura ca abilitate de viață” – faza județeană, urmând să ne reprezinte la faza națională. 


În cadrul aceluiași concurs, Răzvan Borza a obținut premiul III. Reprezentanții Colegiului SNG Mediaș salută de asemenea prestația celorlalți 6 participanți din cadrul instituției de învățământ. „Olimpiada Națională „Lectura ca abilitate de viață”. Premiul I și calificare la etapa națională Ganea Raluca-Maria, clasa a X-a Tehnician în activități economice  (coordonator prof. Damian Monica). Borza Răzvan, clasa a X-a Matematică-Informatică – premiul III (coordonator prof. Manu Camelia). Rezultate bune au avut și ceilalți elevi participanți:
 • Covaci Ana, clasa a IX-a Matematică-Informatică – locul VI pe județ (din 30 elevi) – prof. Manu Camelia
 • Chertes Andrei, clasa a IX-a Matematică-Informatică  (coordonator prof. Manu Camelia)
 • Brăteanu-Raluca Elena, clasa a IX-a Matematică-Informatică (coordonator prof. Manu Camelia).
 • Cășuneanu Flavia, clasa a IX-a Matematică-Informatică (coordonator prof. Manu Camelia).
 • Isofache Sonia, clasa a X-a Matematică-Informatică (coordonator prof. Manu Camelia).
 • Muscalu Călin, clasa a XI-a Matematică-Informatică (coordonator prof. Radu Maria).
Felicitări elevilor pentru rezultatele obținute, doamnelor profesoare pentru implicarea și profesionalism iar părinților le mulțumim pentru susținere.“, informează Colegiul „Școala Națională de Gaz” Mediaș.
 
Tot de la Colegiul Școala Națională de Gaz, mai mulți elevi s-au evidențiat săptămâna trecută în concursurile la care au participat. Astfel, la Olimpiada ELECTRONICĂ, AUTOMATIZĂRI și TELECOMUNICAȚII, Koncz Szabolcs VINTE a oținut premiul I și calificarea la etapa națională!


Premiul I și calificare la etapa națională pentru Vinte Koncz Szabolcs din clasa a XI- a Tehnician în automatizări, prof. coordonatori Rus Nicolae și Crăciun Constantin.
Premiul II pentru Corlea Paul Cristian din clasa a XII-a Tehnician în automatizări, prof. coordonatori Rus Nicolae și Crăciun Constantin.“, arată Colegiul SNG Mediaș.
 
Tot premiul I și calificare la etapa națională a obținut și Flavius Ioan PĂNĂZAN, dar la Olimpiada TEHNOLOGII - SERVICII


Premiul I și calificare la etapa națională pentru Pănăzan Flavius Ioan din clasa a XII - a Tehnician în turism, prof. coordonatori Pop Ovidiu Eugen, Morar Minodora, Aldea Ana și Solomon Mircea.
Premiul II pentru Irimia Claudia din clasa a XI-a Tehnician în activități economice, prof. coordonatori Custelcean Corina, Morar Minodora și Pop Ovidiu Eugen.
Premiul III pentru Popa Beatrice din clasa a XI-a Tehnician în activități economice, prof. coordonatori Custelcean Corina, Morar Minodora și Pop Ovidiu Eugen.“, transmite Colegiul SNG Mediaș.
 
Rezultate foarte bune au fost obținute de elevii Colegiului Școala Națională de Gaz la Olimpiada de limba ENGLEZĂ, etapa județeană.


Cornea Iulia - X Matematică Informatică ocupă unul dintre primele două locuri la clasa a X-a, calificându-se astfel la etapa de baraj pentru națională. Prof. coordonator Muica Violeta.
Luca Sergiu - X Matematică Informatică a obținut un punctaj care l-a situat între primii cinci elevi din județ. Prof. coordonator Muica Violeta.
Rezultate foarte bune au obținut:
 • Fodor Victor- IX Info - (prof. coordonator Vandor Camelia).
 • Muntean Răzvan - IX Info- (prof. coordonator Vandor Camelia).
 • Belea Mălina - IX Turism- (prof. coordonator Muica Violeta și Vandor Camelia).
 • Foros Vilmos - X Turism - (prof. coordonator Roman Daliana și Vandor Camelia).
 • Ungureanu Daria- X Turism- (prof. coordonator Roman Daliana și Vandor Camelia).
 • Bejenaru Bogdan - XI Info- (prof. coordonator Muica Violeta).“
Evidențieri au fost făcute de conducerea Colegiului SNG și pentru reprezentanții la Olimpiada Națională la ISTORIE – faza județeană. „Cei mai buni la istorie din municipiul Mediaș sunt elevii de la CSNG. Felicitări Raul Kovacs din clasa a XI-a Matematică Informatică pentru premiul II la etapa județeană obținut cu un punctaj de 94,5 puncte. Profesor coordonator Păpară Monica.
Locul III la a fost obținut de Stama Alex Gabriel din clasa a IX Tehnician în Turism. Prof. coordonator Păpară Monica.
Rezultatele sunt extraordinare având în vedere ca au fost obținute de elevi care studiază istoria doar o oră pe săptămâna, la clase de profil real sau tehnic.“, transmite Colegiul SNG Mediaș.
 
De asemenea, îi evidențiază pe Dan Lucas Jiga, care a obținut premiul II la faza județeană a Olimpiadei de geografie, pe Robert David, mențiune, precum și pe toți dascălșii care se ocupă de pregătirea lor.


Felicitări Jiga Dan Lucas din clasa a X- a Matematică Informatică pentru premiul II la etapa județeană. Profesor coordonator Sas Ioan.
Mențiune a obținut elevul David Robert din clasa a IX Matematică Informatică. Prof. coordonator Pop Corbea Ioan.
Felicitări elevilor pentru rezultatele obținute, domnilor profesori pentru implicare și profesionalism iar părinților le mulțumim pentru susținere.“, a transmis Colegiul „Școala Națională de Gaz” Mediaș.
    Trimite prin e-mail