luni, 18 martie 2024

Publicat la 3/18/2024 11:16:00 a.m. de

Copșa Mică își face strategia de dezvoltare pentru următorii 10 ani

Administrația orașului Copșa Mică a pregătit o strategie care cuprinde direcțiile principale de dezvoltare a localității în următorii 10 ani. Săptămâna trecută a organizat și o dezbatere publică, la care au participat câteva zeci de persoane, semn că locuitorii orașului sunt interesați de viitorul orașului. Dezbaterea a fost moderată de viceprimarul Nicolae Bogdan Tăpălagă și de consilierul Adrian Deaconu. S-a desfășurat la Cantina Liceului Tehnologic "Nicolae Teclu" Copşa Mică.

 
„Joi 14.03.2024, în Cantina Liceului Tehnologic "Nicolae Teclu" Copşa Mică, a avut loc dezbaterea publică privind Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Oraşului Copşa Mică pentru perioada 2021-2030. Documentul este postat pe site-ul instituției www.copsa-mica.ro. la secțiunile Proiecte Locale şi Transparență Decizională (VEZI AICI)

Dezbaterea publică a fost moderată de dl Viceprimar Tăpălagă Nicolae Bogdan şi dl consilier Deaconu Adrian care au detaliat, celor peste 50 de persoane prezente, direcțiile principale de dezvoltare spre care dorește administrația locală să se axeze în următoarea decadă.“, a transmis Primăria Copșa Mică.
    Trimite prin e-mail