vineri, 15 martie 2024

Publicat la 3/15/2024 06:49:00 p.m. de

Fotbalistele de la Liceul Teoretic Axente Sever, locul 2 pe județ

Liceul Teoretic Axente Sever a găzduit azi etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal feminin.

 
Cupa ISF („Împreună Suntem Fotbal”) a reunit cele mai bune echipe de fotbal feminin ale județului Sibiu, între care s-a aflat și echipa Liceului Teoretic „Axente Sever“. „Fotbalistele unității noastre de învățământ au trecut fără mari emoții de echipa similară a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu și au jucat finala cu formația Colegiului Național Octavian Goga din Sibiu. Finala s-a dovedit palpitantă pentru publicul prezent în sala de sport a liceului nostru, cele două formații având nevoie de lovituri de departajare. În cele din urmă, formația sibiană s-a impus și va reprezenta județul nostru la faza națională a ONSȘ la fotbal feminin.
Le felicităm pe jucătoarele unității noastre de învățământ pentru faptul că s-au clasat pe locul al II-lea la nivelul județului Sibiu. Ne referim aici la Paula Micu din clasa a IX-a Instructor Sportiv, la Sabina Hodârnău din clasa a X-a Științele Naturii, la Antonia Bucătaru din clasa a X-a Instructor Sportiv, Andreea Hațegan din clasa a X-a Științe Sociale, alături de căpitanul echipei Ines Șerban din clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză și de „veterana” Nicolate Ban din clasa a XII-a Filologie.
CUPA ISF la fotbal pe teren redus este o competiție organizată de Federația Română de Fotbal în colaborare cu Ministerul Educației ca parte integrantă a programului Olimpiada Națională a Sportului Școlar.“, a transmis 
Liceul Teoretic „Axente Sever“
    Trimite prin e-mail