luni, 8 ianuarie 2024

Publicat la 1/08/2024 10:43:00 a.m. de

Alexandra Hudea și Vasile Ibășfălean, sărbători pe pista de atletism

Alături de antrenorul Vasile Ibășfălean, medieșeanca Alexandra Hudea a reluat acasă pregătirile în vederea concursurilor din acest an. Sâmbătă, cei doi au revenit din Antalya, unde au beneficiat de un stagiu centralizat de 3 săptămâni, alături de sportivi și antrenori de top, componenți ai lotului României. În ultimul concurs al anului, în ajunul Crăciunului, la Antalya Run - 5 km, Alexandra Hudea a terminat pe 2, încununând un sezon competițional bun, dătător de speranțe pentru atletismul românesc.
 

„Încheiem experiența noastră de neuitat cu ocazia stagiului de pregătire din Antalya! A trecut aproape o lună și suntem recunoscători și fericiți pentru cum s-a desfășurat. Vrem să mulțumim din suflet pentru toate facilitățile oferite, pentru căldura cu care am fost primiți și pentru momentele frumoase petrecute în Antalya. Așteptăm cu nerăbdare reîntâlnirea în această primăvară, cu bateriile încărcate la maxim! Cu drag, Echipa România!”, aveau să declare unanim juniorii și antrenorii care au beneficiat din plin de acest cantonament suportat exclusiv de către Comitetul Olimpic și Sportiv Român. De menționat că este pentru a doua oară când se acordă această oportunitate.
Componența team-ului nostru în perioada 17 decembrie 2023-6 ianuarie 2024 a fost următoarea: Atleți - Mihaela Blaga (AC Mica Romă Blaj), Claudia Costiuc (CSM Dorna Vatra Dornei – CSM București), Cosmina Balaban (CSM Onești), Lenuța Constantin (CSM Bistrița), Uță Ștefania (CS Vâlcea 1924-CSM Onești), Alexandra Hudea (CSM Mediaș-AC Mica Romă Blaj), Ștefan Ciobanu (LPS-CA Roman), Alin Șavlovschi (CSM Megidia), Lucian Ștefan (CSS Caransebeș), Alessia Pop (CS Giroc-Ghișoda); Antrenori: Alina Enescu, Cristian Dragomir, Vasile Ibășfălean, Nicolae Sandu.“, a transmis Federația Română de atletism.
    Trimite prin e-mail