luni, 23 octombrie 2023

Publicat la 10/23/2023 12:39:00 p.m. de

Mădălina Florea, surpriza din Italia. A câștigat finala circuitului „Golden Trail World Series”

Performanța atletismului românesc la sfârșitul săptămânii trecute a fost realizată de o sportivă din Sighișoara. Mădălina Florea (CSM Sighișoara, antrenor Ionuț Zincă) s-a impus de-o manieră impresionantă în finala circuitului „Golden Trail World Series”, la Sportono, Italia, unul dintre cele mai importante circuite de alergare montană din lume.În vârstă de 29 de ani, atleta din Sighișoara a câștigat, sâmbătă, finala Golden Trail World Series. În urma acestei performanțe, a terminat competiția pe locul 3, după Sophia Laukli (SUA) și Judith Wyder (Elveția). „Victorie răsunătoare pentru Mădălina Florea! Atleta noastră s-a aflat aproape în permanență la conducerea probei de 26 km (1430 metri diferență de nivel), învingând-o pe elvețianca Judith Wyder, după ce joi câștigase prologul finalei GTWS. Ea a fost cronometrată în 2h18,04. Astfel, Mădălina Florea a terminat competiția pe locul trei în clasamentul general. Felicitări!“, a notat Federația Română de Atletism.

Sportiva din Sighișoara a concurat alături de cele mai bune alergătoare montane din lume. „Nu am cuvinte să exprim ceea ce simt în aceste momente despre această finală. Mă bucur de acest moment, iar în zilele viitoare voi împărtăși cu voi ceea ce am simțit și cum această experiență a influențat viața mea. Rămâne o experiență de neuitat acest moment concurând alături de cele mai bune alergătoare montane. Felicitări tuturor! Mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere și că ați fost alături de mine în aceste zile.“, a transmis Mădălina Florea pe pagina de socializare.

„Ne așteptam la un duel între Sohia Laukli (SUA) și Judith Wuder (Elveția), care a avut loc, însă a fost Mădălina Florea (România), care a luat pe toată lumea prin surprindere”, scrie pe site-ul oficial al competiției.
    Trimite prin e-mail