luni, 23 octombrie 2023

Publicat la 10/23/2023 11:48:00 a.m. de

Turneu de Liga Campionilor aproape de Mediaș

Campioana Volei Alba Blaj intră mâine în focurile meciurilor de calificare în grupele Champions League! Cu 2 sibience în lot, Iarina Axinte (18 ani – senzațională la debutul în națională, în vară, la Campionatul European) și Daria Ocenic (14 ani – cea mai tânără voleibalistă din România care a jucat vreodată în competițiile europene), campioana României a obținut organizarea turneului 2 de calificare în elita voleiului european, programat în perioada 24-26 octombrie 2023. Partidele se vor desfășura în recent inaugurata „Alba Blaj” Arena, o sală polivalentă de 2.000 de locuri, în valoare de 12 milioane de euro, realizată de Consiliul Județean Alba și administrația locală, în procent de 50% fiecare.

foto: facebook/Volei Alba Blaj


Iubitorii voleiului din județ vor lua cu siguranță calea Blajului pentru a le susține pe sibiencele Iarina Axinte și Daria Ocenic, în tentativa de a se califica pentru a 6-a oară în grupele celei mai importante competiții continentale. Au făcut-o și la inaugurarea celei mai noi săli polivalente din țară, luna trecută, la Supercupa României, când au participat în număr mare, tinere sportive, antrenori și părinți.

Biletele pentru turneul 2 de calificare în grupele Champions League pot fi achiziționate de la casa de bilete „Alba Blaj” Arena și de pe site-ul www.biletesmart.ro/blaj. Prețul biletelor

Bilet tip abonament (valabil la toate meciurile): 30 lei

Bilet de o zi (valabil la cele două meciuri): 15 lei

Biletele de o zi sunt puse în vânzare pe site-ul www.biletesmart.ro/blaj începând de ieri, 22 octombrie

Sector Oficial: 100 lei/zi;

Deținătorii de abonamente vor avea acces la aceste meciuri din Liga Campionilor în baza abonamentelor achiziționate pentru sezonul 2023/2024.

Programul casei de bilete:

Luni: 12:00 – 18:00

Marți, miercuri, joi: începând cu ora 13:00
Alături de Volei Alba Blaj, pentru calificarea în Champions League mai luptă Kralovo Pole Brno (Campioana Cehiei – pe care româncele au învins-o în primul turneu preliminar), Asterix Avo Beveren (Campioana Belgiei) și Mladost Zagreb (Campioana Croației)

Programul şi orele de disputare ale meciurilor:

Marți, 24 octombrie
Ora 16:00: Asterix Avo Beveren – Mladost Zagreb
Ora 19:00: Volei Alba Blaj – Kralovo Pole Brno

Miercuri, 25 octombrie
Ora 16:00: Asterix Avo Beveren – Kralovo Pole Brno
Ora 19:00: Mladost Zagreb – Volei Alba Blaj

Joi, 26octombrie
Ora 16:00: Kralovo Pole Brno – Mladost Zagreb
Ora 19:00: Volei Alba Blaj – Asterix Avo Beveren

Volei Alba Blaj a obținut dreptul de a juca cu calificarea pe masă, după ce a câştigat turneul preliminar de la Brno, cu două victorii: 3-1 cu campioana Cehiei, Kralovo Pole Brno (în meciul de debut al Dariei Ocenic la Volei Alba Blaj), respectiv 3-0 cu CV Gran Canaria.

Volei Alba Blaj a reușit în ultimii ani, în voleiul românesc, cele mai spectaculoase rezultate. De 7 ori campioană a României, Blajul a jucat de cinci ori în grupele Ligii Campionilor, în sezonul 2017-2018 ajungând în Final Four-ul competiției, desfășurat la București. A jucat finala competiției, după ce învins în semifinale puternica echipă din Turcia, Galatasaray Istanbul.
    Trimite prin e-mail