sâmbătă, 14 octombrie 2023

Publicat la 10/14/2023 10:51:00 a.m. de

David Ciceo, directorul Aeroportului Cluj, reales președintele Asociației Aeroporturilor din România

 

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, a fost reales președinte al Asociației Aeroporturilor din România, în cadrul ședinței Adunării Generale a Asociației Aeroporturilor din România.

Foto: Facebook Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj 

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, a fost reales președinte al Asociației Aeroporturilor din România (A.A.R.), cu ocazia ședinței directorilor generali ai aeroporturilor membre A.A.R., care s-a desfășurat la Timișoara, în perioada 12-13 octombie.

Membrii A.A.R. l-au ales pe David Ciceo în funcția de președinte al asociației pentru un nou mandat de 4 ani.

„Realegerea lui David Ciceo reprezintă o recunoaștere a eforturilor și implicării sale în dezvoltarea aviației civile din România.

În calitate de președinte al Asociației Aeroporturilor din România, David Ciceo va reprezenta interesele aeroporturilor din România în raport cu instituțiile naționale cât și internaționale din domeniul aviației civile și, împreună cu ceilalți membri ai A.A.R., își propune pentru perioada următoare implementarea a cât mai multor proiecte finanțate din fonduri europene pentru dezvoltarea aeroporturilor și perfecționarea personalului aeroportuar”, au transmis reprezentanții Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.

În primele 8 luni ale anului 2023 pe aeroporturile din România s-au înregistrat 16.388.070 de pasageri, cu 19 % mai mult decât în aceeași perioadă a anului 2022 și cu 6% mai mult decât în perioada ianuarie-august 2019.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj este primul aeroport regional al țării după numărul de pasageri: în 2022 a înregistrat aproximativ 2,7 milioane de pasageri, iar pentru 2023 se estimează că pe Aeroportul Cluj vor fi aproximativ 3 milioane de pasageri.

    Trimite prin e-mail