miercuri, 31 mai 2023

Publicat la 5/31/2023 03:34:00 p.m. de

Restricții la parcare în Mediaș de vineri până duminică

 

Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcția pentru Cultură, va organiza în perioada 2 – 4 iunie 2023 evenimentul cultural „Zilele Mediașului“, dedicat aniversării a 756 de ani de atestare documentară a orașului.



Programul pregătit pentru această sărbătoare cuprinde o varietate de manifestări culturale și artistice, atât în Sala Mare de Ședințe a municipalității, cât și pe scena amplasată în Piața Corneliu Coposu. 

Manifestarea include și amenajarea unui parc de distracții pe platoul din fața fostului Cinematograf ,,Mediensis”, în întreaga perioadă amintită.

În acest sens, Comisia de Avizare a Adunărilor Publice a decis restricționarea parcării din fața cinematografului, în intervalul 2 iunie 2023 ora 00:00 – 5 iunie 2023 ora 10:00.

Astfel, vor fi amplasate garduri metalice pentru restricționarea circulației la intrarea dinspre str. Lucian Blaga, precum și la cele 2 intrări dinspre str. I. C. Brătianu. Pentru siguranța participanților la eveniment, vor fi asigurate căi de acces pentru autospecialele ISU și căi de evacuare de cel puțin 3 metri. 

    Trimite prin e-mail