miercuri, 31 mai 2023

Publicat la 5/31/2023 03:02:00 p.m. de

Concurs internațional de frumusețe pentru câinii Rottweiler, la Palatul Brukenthal Avrig (CP)

 

După numeroasele evenimente culturale, expoziții de fotografie, pictură și sculptură, lansări de carte, concerte, baluri cu specific baroc, târguri de nunți, diverse întâlniri oficiale, evenimente private de mare anvergură, evenimente sportive etc, Palatul Brukenthal Avrig intră și în rândul locațiilor pregătite să găzduiască expoziții și concursuri dedicate necuvântătoarelor.

Primul mare eveniment din această nouă categorie va fi dedicat celui mai bun prieten al omului, câinele, în mod deosebit rasei Rottweiler și va fi găzduit sâmbătă, 3 iunie.
KLUBWINNER ROMANIA 2023 este un concurs internațional de frumusețe pentru câinii din rasa Rottweiler, organizat de Asociația Danubius Rottweiler Club într-una din grădinile frumosului complex baroc de la Avrig.
Iubitorii câinilor sunt așteptați sâmbătă dimineața la fosta Reședință de vară a baronului Samuel von Brukenthal, concursul urmând să se desfășoare începând cu ora 10.00. În ring vor intra, rând pe rând, cei 66 de câini înscriși în concurs, patrupede sosite din Serbia, Bulgaria, Moldova, Suedia, precum și din România.


”Competiția va fi jurizată de prof. dr. Peter Friedrich, președintele VDE Germania (Asociația Chinologică din Germania), care va conduce evaluarea exemplarelor – examene de frumusețe în funcție de vârstă și sex (masculi/femele).
Exemplarele canine ce se vor evidenția prin calități estetice deosebite, vor fi recompensate cu superbe cupe și hrană uscată, oferită de generosul sponsor, Dr. Clauders – Germania, producător internațional de hrană super premium pentru câini și pisici”, spune ing. Adrian Bojan, președintele Asociației Danubius Rottweiler Club, organizatorul evenimentului.


Iubitorii animalelor de companie, în special cei ce iubesc această rasă de câini, sunt asteptați în frumoasele grădini ale Palatului Brukenthal Avrig, unde vor petrece o zi superbă, în compania celor mai buni și fideli prieteni.

Locația propusă pentru defilarea patrupedelor este chiar lângă copacii cu lalele înfloriți care oferă în același timp vizitatorilor ocazia să admire un copaci, monumente istorice unice în Europa de Est.

Foto: Palatul Brukenthal Avrig
    Trimite prin e-mail