marți, 2 mai 2023

Publicat la 5/02/2023 04:11:00 p.m. de

Prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă se va desfășura în municipiul Mediaș (Video)

 

Federația Română de Automobilism Sportiv, Primăria Municipiului Mediaș și Clubul Sportiv Municipal Mediaș organizează la Mediaș prima etapă din cadrul  Campionatului Național de Viteză în Coastă.

Evenimentul va avea loc în perioada 20 – 21 mai 2023, cu începere de la ora 8:30, pe Hula Baznei (DN 14A, ieșirea spre Târnăveni).

Cu acest prilej, la Mediaș se vor întrece aproximativ 80 de piloți, reprezentanți ai cluburilor și echipelor de top ale automobilismului sportiv românesc, continuându-se astfel o tradiție mai veche a întrecerilor automobilistice găzduite în orașul nostru.

În preziua concursului – 19 mai 2023, începând cu ora 19:00, pe platforma din fața Primăriei Mediaș vor avea loc verificările administrative și tehnice inițiale ale mașinilor de curse, urmate, la ora de fotografia oficială a participanților și de prezentarea tuturor concurenților.

Festivitatea de premiere a câștigătorilor primei etape a Campionatului Național de Viteză în Coastă la Mediaș va avea loc duminică, 21 mai, de la ora 19:30, în Piața Corneliu Coposu.

    Trimite prin e-mail