joi, 11 mai 2023

Publicat la 5/11/2023 07:19:00 a.m. de

De 22 de ani! Colegiul Tehnic „Mediensis“ a găzduit o nouă ediție a Sesiunii Națională de Comunicări Științifice

Colegiul Tehnic „Mediensis“ și Primăria municipiului Mediaș, prin Directia Cultură, Învăţământ, Sănătate, Tineret, Sport, Turism, Relaţii Publice și Relația cu ONG, au organizat sâmbătă, 8 mai, o nouă ediție a tradiționalei Sesiuni Naționale de Comunicări Științifice. 


„Avem 22 de ani, este o vârstă care, pentru un asemenea eveniment, reprezintă prin ea însăși un mare bravo organizatorilor. Colegiul Tehnic Medienis este inițiator și apoi colaborator în cadrul acestei organizări cu Primăria Mediaș. Celor 2 instituții este benefic și necesar să le mulțumim pentru acest parteneriat. Aș dori să vă transmis salutul d-lui primar Gheorghe Roman, felicitările domniei sale pentru organizatori și participanți și asigurările că Primăria Mediaș va rămâne mereu un prieten al acestui eveniment“, a transmis viceprimarul Dan Sima în cadrul Sesiunii.
 
De 22 de ani
 
Sesiunea Națională de Comunicări Științifice se organizează de 22 ani și, în acest an s-a bucurat de un real succes, având ca participanți în mediul online un număr de 38 persoane, din țară și străinătate. „Mulțumim domnului prof. dr. Mărculeț Vasile, conducerii Colegiului Tehnic „Mediensis“  și tuturor istoricilor ce au luat parte la acest eveniment.“, a transmis Directia Cultură din cadrul Primăriei Mediaș.
Stimați participanți, pe unii dintre dumneavoastră vă recunosc de la sesiunile anterioare. Mă bucur mult să vă reîntâlnesc. Celor care participați pentru prima dată, vă spun bine ați venit! Probabil că o veți mai face, datorită atmosferei acestei sesiuni, a calității și rigorii științifice, a lucrărilor care vor fi prezentate în continuare. Tuturor vă mulțumesc, vă urez succes și vă rămân îndatorată pentru actul de cultură la care ne dați ocazia să participăm“, a spus prof. Ana Bocioancă, directoarea Colegiului „Mediensis“, în deschiderea Sesiunii.

    Trimite prin e-mail