joi, 11 mai 2023

Publicat la 5/11/2023 07:35:00 a.m. de

Cupa Mediaș la Streetball. Înscrierile continuă

În perioada 3-4 iunie va avea loc Cupa Mediaș la Streetball. Competiția de baschet 3 la 3, organizată de Primăria Municipiului Mediaș și Clubul Sportiv Dynamic, se va desfășura pe terenul Clubului Sportiv Școlar. 


Organizatorii au pregătit un număr de șapte categorii, la care amatorii de baschet se pot înscrie. Astfel, la masculin vor fi categoriile Open, U18, U15 și U13, iar la feminin, categoriile Open, U18 și U15. 
Baschetul revine la Mediaș! Un oraș de mare tradiție în sportul cu mingea la coș revine pe harta baschetului românesc cu o competiție de streetball. Între 3 și 4 iunie, terenul de baschet de la școala sportivă devine arenă pentru o competiție de baschet 3x3, care se anunță de pe acum una spectaculoasă. Dacă dorești să-ți demonstrezi calitățile baschetbalistice alături de prieteni, competiția de la Mediaș este cadrul perfect. Nu ezita să te înscrii la una dintre categoriile competiției care se desfășoară în perioada 3-4 iunie”, spune Dan Popa, organizator al Cupei Mediaș la Streetball.
    Trimite prin e-mail