luni, 8 mai 2023

Publicat la 5/08/2023 08:14:00 a.m. de

Bursa Generală a Locurilor de Muncă

 
Pregătirile pentru Bursa generală a locurilor de muncă, prima acțiune de acest gen din 2023, au intrat în linie dreaptă. La Mediaș, bursa va avea loc vineri, 12 mai, la Centrul Cultural Casa Schuller din centrul istoric al orașului. 
 
 
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu organizează, vineri dimineață, Bursa generală a locurilor de muncă. La Mediaș, acțiunea va avea loc la Centrul Cultural Casa Schuller din Piaţa Regele Ferdinand I, numărul 25, începând cu ora 9.00, iar în Sibiu la Sala Redal Events, strada Johann Sebastian Bach numărul 4, Cartier Lazaret. „Bursa generală a locurilor de muncă reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung” a declarat Dana Radu, Responsabil relații mass-media în cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.
 
Participare gratuită
 
La Bursa Generală a Locurilor de Muncă pot participa toate  persoanele care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia. Participarea este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. „Angajatorii care doresc să participe la eveniment pot să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A, tel. 0269/210882 sau fax. 0269/230089 sau Agenţia Locală Mediaş, strada Comandor Dimitrie Moraru, numărul 3, tel. 0269/843731, fax 0269/846710’’ mai spune Dana Radu.
 
Posturi vacante
 
Medieșenii fără un loc de muncă au putut opta săptămâna trecută pentru unul dintre cele 24 posturi vacante oferite de mai mulți angajatori. Acestea se adresau exclusiv persoanelor cu studii medii. Astfel, se căutau printre altele agent securitate, agent servicii clienți, dulgher, gestionar depozit, tehnician în construcții, zidar și zugrav. La nivelul judeţului Sibiu au fost disponibile tot săptămâna trecută, 1.112 locuri de muncă vacante oferite de 151 angajatori. Din totalul locurilor de muncă, 157 de posturi, respectiv analist calitate, asistent manager,  director societate comercială, inginer şef construcţii, inginer automatist, inginer de sistem software, inginer electromecanic, manager proiect și redactor, se adresau persoanelor cu studii superioare, în timp ce 955 au fost pentru persoane fără studii superioare.
    Trimite prin e-mail