marți, 2 mai 2023

Publicat la 5/02/2023 08:02:00 a.m. de

Bianca Crețu, din Curciu (Dârlos): „Mulțumesc publicului pentru cel mai important premiu!“

Solista Bianca Crețu, din Curciu, comuna Dârlos, a câștigat Premiul de Popularitate la Festivalul-Concurs Lucreția Ciobanu


Săptămâna trecută a avut loc la Sibiu, ediția cu numărul 6 a Festivalului-Concurs Lucreția Ciobanu. Unul dintre cei 15 concurenți a fost solista noastră Bianca Crețu, născută în satul Curciu, comuna Dârlos. Prestația acesteia pe scena festivalului i-a adus Premiul de Popularitate. „Mi s-a împlinit încă un vis. Sunt extrem de fericită și onorată să fiu premiată de cel care mi-a fost mereu alături și m-a susținut, acesta este publicul meu drag! Am cântat din inimă așa cum mi-a fost dat, m-am bucurat că am pășit pe cea mai importantă scenă, scena Marelui Festival Lucreția Ciobanu. Mulțumesc publicului pentru cel mai important premiu, asta îmi da putere și curaj și vin în fața dumneavoastră cu cântecul meu drag de pe Târnavă! Mulțumesc din suflet juriului, orchestrei, domnului dirijor Popescu Gabriel, Centrul Creației Junii Sibiului și doamnei Silvia Macrea. Nu în ultimul rand, mulțumesc celui care m-a susținut necondiționat și mi-a împărtășit cu atâta dragoste tainele folclorului românesc, Cosmin Verde a scris Bianca Crețu pe pagina sa din rețeaua de socializare Facebook. 

15 concurenți au fost admiși anul acesta dintre cei 52 înscriși, la festivalul iniţiat de Consiliul Județean Sibiu și Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cindrelul Junii Sibiu. Festivalul concurs s-a desfășurat în zilele de 26 și 27 aprilie, la Centrul Cultural Ion Besoiu Sibiu.
    Trimite prin e-mail