miercuri, 26 aprilie 2023

Publicat la 4/26/2023 12:02:00 p.m. de

Lucrări demarate la Baza sportivă din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 7 Mediaș

Lucrările la Baza Sportivă de la Școala Generală Nr. 7 din Cartierul Gura Câmpului au început. Proiectul este finanțat prin Compania Națională de Investiții.
 
foto: facebook

Au început lucrările la Baza Sportivă tip 2 finanțată prin CNI (Compania Națională de Investiții) de la Școala Generală Nr. 7 din Cartierul Gura Câmpului.
Rămân consecvent ideii că sportul de performanță sau de masă este o alternativă serioasă la tentațiile nocive care îi pândesc pe copiii noștri la tot pasul.
Le mulțumesc colegilor mei consilieri locali care susțin proiectele administrației locale și care au votat bugetul Mediașului pe acest an
.“, a transmis ieri primarul Gheorghe Roman.

Vezi cum a evoluat proiectul derulat de Compania Națională de Investiții
 
Baza sportivă din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 7 Mediaș va avea o suprafață de 1508 metri pătrați. Aceasta va cuprinde un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei, tenis o clădire pentru vestiare, alei pietonale și spații verzi. „Suprafața minimă de teren necesară construirii este de aproximativ 1.508 metri pătrați, dimensiunile minime fiind lungime de 58 metri și lățime de 26 metri. Baza sportivă va avea următoarele funcțiuni, teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis cu dimensiunile de 20 metri x 40 metri și clădire vestiare”, se arată în descrierea bazei sportive realizată de Compania Națională de Investiții.


    Trimite prin e-mail