marți, 11 aprilie 2023

Publicat la 4/11/2023 08:39:00 a.m. de

Liceul Tehnologic Automecanica Mediaș, calificare la Naționale

Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu împreună cu Inspectoratul Şcolar Județean au organizat, zilele trecute, faza județeană a concursului Știu și aplic securitatea și securitatea în muncă se deprinde de pe băncile școli


La eveniment au participat elevi și profesori coordonatori din unități de învățământ din județul Sibiu din ciclul inferior, superior și învățământ profesional. La învățământ profesional, locul întâi a fost ocupat de Liceul Tehnologic Automecanica Mediaș, care a obținut totodată și calificarea la faza națională a concursului. De asemenea, Liceul Tehnologic „Independența Sibiu a obținut primul loc la ciclul superior/tehnologic, Liceul Tehnologic „Henri Coandă” Sibiu, s-a clasat pe prima poziție la ciclul inferior/tehnologic, iar Liceul „A.T.Laurian” Agnita a obținut locul întâi atât la la ciclul inferior/teoretic cât și la ciclul superior/teoretic. 
În perioada 12-14 mai, la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iași, se va desfășura faza națională, unde vor participa echipele care au obținut locul întâi. „Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu mulțumește tuturor organizatorilor și unităților școlare participante care au demonstrat un real interes pentru acest concurs”, se arată într-un comunicat de presă remis de către instituție. 
    Trimite prin e-mail