vineri, 24 martie 2023

Publicat la 3/24/2023 04:06:00 p.m. de

Mădălina Moga, povestea unei campioane

 

Mădălina Moga, elevă în clasa a XII-a la Științele Naturii intensiv Engleză, la Liceul Teoretic Axente Sever – Mediaș este în acest moment jucătoarea cea mai experimentată a Clubului Sportiv Municipal Mediaș la tenis de masă.

Sursa foto: Prof. Mircea Galață

Practică acest sport de mai bine de 11 ani. A început antrenamentele cu prof. Gheorghe Vaida și a continuat cu prof. Viorel Sterea, având numeroase rezultate extraordinare atât alături de echipa de club cât și in competițiile școlare.

Mădălina Moga și Andrei Pînzar din clasa a XII-a, la specialitatea Instructor Sportiv din cadrul Liceului Axente Sever din Mediaș au reprezentat județul Sibiu la faza națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la tenis de masă, care a avut loc in perioada 17-19 martie la Târgu Secuiesc în județul Covasna. Cei doi axentiști sunt „veterani” în domeniul concursurilor școlare, ei calificându-se și în 2022 la această competiție.

„De menționat este faptul ca Mădălina a fost campioana țării la Olimpiada Națională a Sportului Școlar și anul trecut, deci anul acesta a ”recidivat”.

Aceasta demonstrează că la Mediaș este o școală foarte bună de tenis de masă, fapt care trebuie să ne bucure pe toți. Cu siguranță Mădălina va performa în această disciplină”, a declarat pentru Mesagerul de Sibiu prof. Mircea Galață inspector de educație fizică în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

„O felicităm pe sportiva nostră, îi dorim să continue să practice acest sport care i-a adus nenumărate satisfacții și să confirme talentul și buna pregătire pe care le-a demonstrat atât la competițiile școlare cât și la echipa de club” a adăugat Mircea Galață.

    Trimite prin e-mail