luni, 20 martie 2023

Publicat la 3/20/2023 04:49:00 p.m. de

Campioanele Mediașului primite cu aplauze de colegii de școală

 

Numele Mădălinei Moga și al Alexandrei Hudea au fost frecvent prezente in ultimul timp în presa locală și națională.

Motivul este foarte simplu, cele două axentiste au ținut ștacheta ridicată pentru Liceul Teoretic Axente Sever din Mediaș, pentru cluburile sportive pe care le reprezintă și pentru municipiul Mediaș.

Mădălina Moga, elevă în clasa a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză, este în acest moment jucătoarea cea mai experimentată a Clubului Sportiv Municipal Mediaș la tenis de masă. Practică acest sport de mai bine de 11 ani și a avut numeroase rezultate extraordinare atât alături de echipa de club cât și in competițiile școlare. La sfârșitul săptămânii trecute Mădălina a devenit, pentru a doua oară consecutiv, câștigătoarea Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la tenis de masă, reeditând astfel performanța din 2022. Acestui rezultat remarcabil i se adaugă numeroase alte rezultate obținute alături de echipa de club.

În ceea ce o privește pe Alexandra Hudea, elevă in clasa a X-a la profilul de Științe Sociale, atleta Clubului Sportiv Școlar Mediaș a obținut numeroase titluri naționale și internaționale in ultimele luni, cel mai recent fiind acela de campioană națională la juniori, la probele de 1500 și respectiv 3000 de metri.

„Elevii Liceului Teoretic Axente Sever și cadrele didactice au recunoscut meritele ale celor două axentiste printr-un careu ad-hoc in urmă căruia Alexandra și Mădălina au primit aplauze la scenă deschisă. Aceste aplauze constituie o recunoaștere a efortului sportivelor noastre și a meritelor de a realiza o bună pledoarie sportului in general și municipiului nostru in mod deosebit.

De asemenea elevii și profesorii unității noastre de invățământ le-au încurajat pe Alexandra Hudea și pe Mădălina Moga să continue în sporturile care le-au adus numeroase satisfacții și să le imbine cu buna pregătire școlară, aplicând in totalitate principiul antic „Mens Sana in Corpore Sano” (Minte sănătoasă in corp sănătos)” au transmis reprezentanții Liceului Teoretic Axente Sever din Mediaș.

    Trimite prin e-mail