vineri, 6 ianuarie 2023

Publicat la 1/06/2023 11:43:00 a.m. de

Concluziile operațiunii de amploare pentru capturarea unor traficanți de droguri

 În urma celor 8 percheziții domiciliare făcute ieri de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii DIICOT Sibiu, au fost puse în aplicare mandate de aducere, au fost ridicate telefoane mobile, plicuri cu substanțe psihoactive și droguri, un grinder și un cântar electric.

3 persoane au fost reținute. Este vorba despre 3 medieșeni, în vârsta de 21, 31 și respectiv 39 de ani.

Din primele cercetări a reieșit că, din anul  2022 și până în prezent, persoanele cercetate ar fi vândut droguri din categoria celor de mare risc, dar și noi substanțe psihoactive mai multor consumatori din zona de nord a județului Sibiu, respectiv municipiul Mediaș și localitățile învecinate.

Persoanele bănuite de trafic de droguri vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

În cadrul perchezițiilor, polițiștii de la crimă organizată au ridicat mai multe pliculețe cu substanțe psihoactive și droguri, telefoane mobile, grinder și un cântar electric.

    Trimite prin e-mail