miercuri, 4 ianuarie 2023

Publicat la 1/04/2023 11:48:00 a.m. de

La Copșa Mică se reia tradiția „Sărbătorii Ionilor”

 

Cea de a XVII-a ediţie a Sărbătorii Ionilor, dedicată tuturor celor care poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul, organizată de Primăria oraşului Copşa Mică, va avea loc, după 2 ani de întrerupere din cauza pandemiei, pe data de 7 ianuarie 2023.

Conform tradiţiei, ca în fiecare an, la eveniment se vor reuni cetăţenii care îşi serbează numele sfânt împreună cu familiile, prietenii şi cunoştinţele, la un pahar de vin fiert, o cană de ceai şi o felie de cozonac.

Nu vor lipsi de la această sărbătoare nici oficialităţile oraşului, consilierii locali, preoţii, membrii Sfatului Bătrânilor şi ai Grupului de Dezbateri Publice, Poliţiştii locali, Pompierii voluntari ai oraşului.

Focul de tabără, specific acestui eveniment, va fi aprins la ora 18:15 de unul dintre Ionii serbaţi, desemnat de Sfatul Bătrânilor ca reprezentatul de onoare al sărbătoriţilor pe acest an, după care toţi invitaţii vor cânta în jurul focului tradiţionalul “La Mulţi Ani!”.

„Vă aşteptăm, să-i sărbătorim împreună pe toţi Ionii şi Ioanele din oraş!” au transmis reprezentanții primăriei Copșa Mică.

    Trimite prin e-mail