joi, 19 ianuarie 2023

Publicat la 1/19/2023 09:17:00 p.m. de

Accident grav între Târnava și Copșa Mică

Trafic blocat în urma unui accident grav petrecut în această seară pe DN 14, între Târnava și Copșa Mică. Un autoturism a pătruns pe contrasens și s-a izbit într-un microbuz care transporta colete. Un copil de 11 ani și doi adulți, care se aflau în autoturism, au fost răniți. Alte două persoane au primit îngrijiri la fața locului.



„Trafic blocat pe DN14, km 47+700m, între Târnava și Copșa Mică în urma unui accident rutier în care sunt implicate 2 autovehicule. 
Din primele cercetări efectuate la fata locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul ca mașinile erau conduse din sensuri opuse, iar coliziunea s-ar fi produs pe fondul pătrunderii pe contrasens. 
Un autoturism, condus de către o femeie in vârsta de 32 de ani, ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu o autoutilitara care transporta colete, condusă de un bărbat in vârsta de 44 de ani. 
În urma accidentului a rezultat rănirea a 3 persoane din autoturism, mai precis a conducătoarei auto, a unui bărbat in vârsta de 37 de ani si a unui copil in vârsta de 11 ani. 
Polițiștii sunt la fata locului si continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza si condițiile in care s-a produs accidentul. 
Circulați cu prudenta in zona producerii accidentului rutier.“, transmite IPJ Sibiu.

Potrivit ISU Sibiu, Detașamentul Mediaș a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD , 1 echipaj de descarcerare și 1 echipaj de stingere alături de un echipaj SAJ Mediaș „pentru evaluare și acordarea de asistență medicală pentru 5 persoane conștiente și neincarcerate implicate într-un accident rutier.
Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale și au transportat la spital 2 adulți și 1 copil.
Echipajele SMURD au transportat:
- un bărbat de aproximativ 37 de ani, politraumatizat la CPU Mediaș;
- femeie, cca 32 de ani cu traumatism coloană cervicală și traumatism bazin;
- copil, cca 11 ani cu traumatism cranio cerebral transportat la CPU Mediaș. 
Alte două persoane au primit asistență medicală și au refuzat transportul la spital.“
    Trimite prin e-mail