miercuri, 9 noiembrie 2022

Publicat la 11/09/2022 06:31:00 p.m. de

16 medalii pentru sportivii Clubului Ippon Mediaș, la Campionatele Europene

Sportivii de la Clubul Ippon Mediaș au obținut rezultate foarte bune la Campionatul European de Karate WUKF, competiție care s-a desfășurat în perioada 3-6 noiembrie în Florența, Italia. 

3 medalii de aur, 7 medalii de argint și 6 medalii de bronz, este bilanțul celor 13 karatiști pregătiți de antrenorii Doru Țichindelean și Dora Hanga.


La Campionatele Europene din Italia au concurat anul acesta 1.852 sportivi din 21 de țări. La categoria juniori 1, 18-20 ani, Iulia Ivan a câștigat titlul de Campioană Europeană la Kata Wado Ryu și a devenit Campioană Europană și la Kumite echipe Shobu Sanbon. Andrei Toma este Vicecampion european la Kumite individual categoria 65 kilograme, tot vicecampion la Kumite echipe Shobu Sanbon și a obținut medalia de bronz la Kumite echipe Rotativ. Mihai Toma este și el Vicecampion european la Kumite individual categoria +85 kilograme, vicecampion la Kumite echipe Shobu Sanbon și a ocupat locul al treilea la Kumite echipe Rotativ. La categoria Juniori II 16-17 ani, Samira Armenean a obținut medalia de bronz la Kata Wado Ryu, tot bronz la Kumite individual categoria 55 kilograme și a ocupat locul 3 la Kumite echipe Rotativ. De asemenea, Taria Nagy a câștigat și ea medalia de bronz la Kumite echipe Rotativ, iar Corin Maior a obținut argintul la Kumite echipe Shobu Sanbon. La categoria Cadeți 14-15 ani, Ștefania Râșnovean a câștigat titlul de Vicecampioană Europeană la Kata Wado Ryu și Kumite Echipe Rotativ, Sonia Nagy este și ea Vicecampioană europeană la  Kumite echipe Rotativ și a urcat pe treapta a treia a podiumului la Kata Wado Ryu, Diana Dobrin este și ea Vicecampioană europeană la Kumite echipe Rotativ, iar Vlad Ștefu a devenit Vicecampion european la Kata Wado Ryu. La categoria Copii 12 ani, Andreea Dancu a devenit Campioană europeană la Kumite 12 ani +1.55 și a ocupat locul 3 la Kumite echipe Rotativ 11-12 ani. Maria Brăteanu a obținut medalia de bronz la Kata 12 ani 9-8-7 Kyu și tot medalia de bronz la Kumite echipe Rotativ 11-12 ani, iar Karla Lupu a ocupat locul 3 la Kumite echipe Rotativ 11-12 ani. 
    Trimite prin e-mail