marți, 25 octombrie 2022

Publicat la 10/25/2022 03:29:00 p.m. de

Mesajul pentru Ziua Armatei Române al Senatorului PNL Nicolae Neagu (CP)

 

Dragi sibieni,
25 octombrie – Ziua Armatei Române  rămâne o zi simbolică  pentru România, care datorită  bravilor ostași români ce reușeau eliberarea Transilvaniei de Nord de sub ocupație străină, redevenea la data de 25 octombrie 1944, un stat unitar și independent.


Sibiul este astăzi gazda unor prestigioase instituții și centre militare cu renume internațional precum, Comandamentul Corpului Multinațional de Sud-Est, Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu”, Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi de Sprijin de Luptă „General  Eremia Grigorescu”, fapt care desigur ne onorează
pentru că aici sunt pregătiți an de an, cu profesionalism și la cele mai înalte standarde educaționale din România, viitoarele cadre militare ale României.

Adresez cu acest prilej, tuturor cadrelor militare în activitate și celor aflați în rezervă, cele mai cordiale și sincere felicitări, multă sănătate dumneavoastră și familiilor, și nu în ultimul rând mult succes în activitate. Indiferent dacă ați fost, sunteți sau veți alege pe viitor să fiți în slujba serviciului militar, cu toții, îndepliniți cu mult curaj misiunea nobilă de a vă apăra patria și pentru acest lucru vă suntem recunoscători.

„La mulţi ani!” de Ziua Armatei Române.

Senator PNL de Sibiu,

Nicolae Neagu

    Trimite prin e-mail